skip to Main Content
Case Study Club je najveća studentska menadžment konsalting organizacija u regionu sa Fakulteta organizacionih nauka Univerziteta u Beogradu koja prepoznaje mlade lidere, povezuje ih i razvija tako da međusobno stiču multidisciplinarna praktična znanja koja će kasnije primeniti na tržištu rada. Članovi Case Study Club-a stalno unapređuju svoja znanja i veštine kroz projekte i takmičenja koji pružaju bolji uvid u rešavanje problema iz prakse koristeći Case Study metodologiju.
Studenti se tokom rešavanja studije slučaja pripremaju da konsultantskim pristupom dođu do najefikasnijeg i najboljeg rešenja problema iz različitih industrija, tržišta i različitih tipova organizacija.
Pored znanja koje stiču i koje ih izdvaja od drugih studenata, naši članovi su dobri i u timskom radu. Timski duh i želja da zajedničkim snagama napravimo još bolji i veći rezultat od studenata drugih univerziteta pravi bolje ljude i vrednije radnike.

Pored pomenutih, vrednosti koje karakterišu naše studente su i profesionalizam, istrajnost, entuzijazam, umrežavanje i globalna orijentacija.Sve ovo potvrđujemo učešćem na više od devet nacionalnih takmičenja, zatim više od devetnaest regionalnih takmičenja u predelu Istočne Evrope i preko trideset tri svetska takmičenja. Osvajali smo brojne nagrade i ostvarili odlične plasmane. Ono što je sigurno, to je da smo uvek pozivani i vrlo srdačno dočekivani na takmičenjima bez obzira koji kontinent, država ili grad je u pitanju.
Back To Top